pengikut setia

Saturday, April 23, 2011

gembira + sedih = ???

salam kepada pembaca blog aku , kali ini blog aku xda kot unsur2 gambar pelik2  kerana aku nk cerita mengenai latihan industri . Pejam celik ,pejam celik  tinggal lagi 4 ari ja lg aku akan  mengakhir latihan industri 
tetapi kdang2 perasaan 2 ada rasa gembira pon ada sebab x kena datang keja dah , tetapi ada pula perasaan sedih , kenapa aku sedih erk!!! mungkin banyak sangat kot peristiwa belaku semasa aku menjalani latihan industri dekatAMD.

Antara peristiwa yang berlaku semasa aku menjalani latihan industri




banyak jugak kan cerita aku kan semasa menjalani  latihan industri nie
tetapi kadang aku tefikir jugak , macam mana situasi semasa berkerja nanti yer 
kerana semasa aku menjalani latihan industri nie ada jugak masalah aku duk buat 
hampa semua nak taw ka, x penting pon heheh 
ala perkara kecik ja ,biasa ark kalau kerja pagi 2 setiap manusia akan mengantuk kan 
ala x pyh tipo aku ark sebab aku pon mengalami situasi seperti anda diluar ,berbalik kepada cerita tadi kalau aku terasa mengantuk yang teramat , apa lagi ajak ark member2 aku farzul ,iman , paen  boan pergi tido kat surau amd  @ sekitar dengan nya ,jahat x ?? tetapi ada lagi kalau time office tutup aku & geng2 lain jd kerani dekat libry AMD , alasan buat kerja tetapi on9 facebook , youtube ,n lain2.Sudah2 kalau aku nak cerita sampai esk pon x abis ..So kepada kawan aku yang akan menamatkan latihan industri nie jangan lupa buat buku log & repot akhir dan kita akan berjumpa di poli bulan 7 nie yer.dan kawan seperjuangan di amd jangan lupa aku di perlis yer , kalau ada apa2 msj ,call or facebook .

p/s terima kasih kepada libry AMD kerana bagi aku on9 & update blog . dan nantikan kemunculan aku update blog LEPAK BERSAMA BDK CSI AMD PART 3 (ending)















2 comments:

aashh said...

tak baik malas2..good luck utk buat report ye

! .MiE. ! said...

bukan mls tpy kt amd x da keja aaaa
ok2 onway nk wt ark nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com