pengikut setia

Tuesday, April 26, 2011

edit header blog










                                                    

   header blog yang dahulu
di edit oleh cik hanim.

lihat betul2 perbezaan antara dua gambar ini




hahahak walaupun hasilnya tidak seberapa akhirnya aku berjaya jugak edit gambar kecik 2
masuk dalam picture 2 
picture kecik itu diambik oleh bale syazwan

p/s biarpun header aku x comel cam header hampa semua tetepi aku berpuas hati ...
tq kepada encik google   sbb ajaq aku cara2 nk guna photoshop &
encik photoshop cs5  kerana teman aku edit 




                                                                  


11 comments:

Eien Mohmad said...

HAHAHA. nice try test tuhh ;D

untung laa ada og buatkan header blog, i takde punn )";

aku , dia & cinta... said...

hehe...cumell..adew perubahan sikit...hihi..pelan2 kayuh lar...ti terer la tu....:)

! .MiE. ! said...

eien
tq2 .. heek shaja2 nk cuba ja
sbb sblum nie x reti lgsung nk guna adope
hehhek

hanim
haahahh ala hanim wt 2 pon dah ok cuma shaja2 nk edit

Eien Mohmad said...

hahaha! ouhhh. good try! keep it up (:

! .MiE. ! said...

tq2

sekamar rindu said...

salam...

singgah folo ur blog...

hans said...

bila nak buat header blog aku?

Mr.Bullet4roses said...

alaa..ok la tu..adew idea nak tambah kan kt header tu...:)

! .MiE. ! said...

hans
aku x reti aaa nk wt .. cz aku pon bru nk belajaq wt header blog

mr bullet
ehheek
suka2 jaa 2

hans said...

loh....dengan aku dan dan lah tak reti kan?

zikeryhassan said...

lama2 pandai la guna PS tu utk buat header

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com