pengikut setia

Thursday, December 24, 2009

tahniah !!!!!

uhuhk aku ucapkn thniah kpda2 bdk2 pmr yg dpt 8a .. aku harap depa aku trus usaha gigih depa 2 huhk
tp aku plak yg tkut cz .... x taw aa cm na kputusan final exam aku huhuk
aku brdoa pda tuhan agar di bri kputusan yg cmerlang wt aku nie huhuk !!! ok aa out dlu yaaa .. nnti klu da msa aku tulis lain k

Monday, December 21, 2009

lirik lagu gaza tonight

WE WILL NOT GO DOWN (Song for Gaza)
(Composed by Michael Heart)
Copyright 2009

A blinding flash of white light
Lit up the sky over Gaza tonight
People running for cover
Not knowing whether they’re dead or alive

They came with their tanks and their planes
With ravaging fiery flames
And nothing remains
Just a voice rising up in the smoky haze

We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die
We will not go down
In Gaza tonight

Women and children alike
Murdered and massacred night after night
While the so-called leaders of countries afar
Debated on who’s wrong or right

But their powerless words were in vain
And the bombs fell down like acid rain
But through the tears and the blood and the pain
You can still hear that voice through the smoky haze

We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die
We will not go down
In Gaza tonight

============ ========= ====

Terjemahannya …

Cahaya putih yang membutakan mata
Menyala terang di langit Gaza malam ini
Orang-orang berlarian untuk berlindung
Tanpa tahu apakah mereka masih hidup atau sudah mati

Mereka datang dengan tank dan pesawat
Dengan berkobaran api yang merusak
Dan tak ada yang tersisa
Hanya suara yang terdengar di tengah asap tebal

Kami tidak akan menyerah
Di malam hari, tanpa perlawanan
Kalian bisa membakar masjid kami, rumah kami dan sekolah kami
Tapi semangat kami tidak akan pernah mati
Kami tidak akan menyerah
Di Gaza malam ini

Wanita dan anak-anak
Dibunuh dan dibantai tiap malam
Sementara para pemimpin nun jauh di sana
Berdebat tentang siapa yg salah & benar

Tapi kata-kata mereka sedang dalam kesakitan
Dan bom-bom pun berjatuhan seperti hujam asam
Tapi melalui tetes air mata dan darah serta rasa sakit
Anda masih bisa mendengar suara itu di tengah asap tebal

Kami tidak akan menyerah
Di malam hari, tanpa perlawanan
Kalian bisa membakar masjid kami, rumah kami dan sekolah kami
Tapi semangat kami tidak akan pernah mati
Kami tidak akan menyerah
Di Gaza malam ini



Lagu ini dapat di download di http://www.michaelheart.com/sfg/downloads/a22685d/dl.php?file=we_will_not_go_down.mp3

ambik aa iktibar dari video nie !!!!!!!!!

video
video

we` want peace for gaza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






Thursday, December 17, 2009

uhuhk mlm yg mmbosan kan uhuk

huhuk x taw aa nk wt paa mlm nie .. hhuk nsib baik aa adik shaz tlg tman kan aku mlm nie sbil dk edit2 pic ...
ehhek plg best aa mlm nie tgok muka adik shaz bila kna bhooot hahak ..comey gilaa bila trkna bhoot ngan aku hahhahk ... tp kecian aa ehhek
uhuk hahah
lmbt lg aa nk msuk poli .. so nk wt paa yaa ngan msa trluang nie
tlg bg idea hehek !!!!!!!!!!!!!

holiday at pulau langkawi







Sunday, December 6, 2009

final exam julai 2009

Ya Allah ampukan dosa2 kmi,kdua2 ibubapa kmi,lecture kmi,serta kaum muslim,muslimt sme da yg hdup or yg sdh mngal dnia,Kau lmbutkn ht pnanda kts jwpan kmi,kau brikn kmi kptusn yg cmrlang dlm ppriksaan akhir julai 2009....amin ....-huhuk aku harap esk aku blh wt dgn elok2

-smoga kpda spe yg bca blog aku nie .. harap tlg brdoa aa ..huhuk

-aku hrp dpt kputusan yg dpt mngembira kan kedua2 ibubapa aaa n pensyrah yg byk mgajar aku...

-huhuk .. dan x lupa jgak pda shabat prjuangan kt ptss ... aku hrap depa jgak leh jwap aa

-yg plg aku x lupa pda mursyidayah.. dya byk tlg aku uhkk ....

-dan ..geng2 a5 3.8 iaitu paen .. fiz .. krul depa jgak byk yg ajar aku cm na nk jwap exam uhhuk ...

ok aa tkat niee ja kot aku tulis cz nk tgok2 nota ckit hehek bye ....
salam

..................................amin ..............................

Thursday, November 26, 2009

gbr time .. kenduri kwin




uhuhk pengalaman yg x dpat di lupakan ...<<<....>>>

uhuhk baru nie aku p knduri k.l .. kira2 nya kunduri sepupu aku aa .. .. cita dya brmula cm nie .. huhkk . aku naik bas dari alor star pkul 12.00 ... pas 2 aku smpai puduraya dlm kul 4.30 pg aaa .. uhuhk .. lepas 2 aku trun aa bas .. n .. kpla aku jd bengong uhuhk x taw nk p mna .. pning ..
huhuk n pas 2 aku cll aa ayah aku ... n last .. ayah aku mai ambik aku kul 5.30 huhuk
uhuhk ....... pas 2
msa dlm keta .. ayah ngan mak aku bg taw ...
"pak lang ambik mie jd pegapit abg adi " .. mula2 aku ingat kan main2 aa .. pas 2 msa ari sbtu pg .. kmi p aa umh pak lang .. pak lang sruh aku jd pegapit ... so time 2 aku dah gelabah gilaaa .. ... dah laa fist time aku jd pegapit .. huuhk rsa segan semua ada aa .. hnya tuhan sja yg taw huuhk .... ...
huuhk aku rsa tkat nie je lah aku tulis .. sbb aku nie x suka nk tulis pnjang2 uhuhk ....

Thursday, November 19, 2009

bdk2 sengal

video

Wednesday, November 18, 2009

ohohk anti peperangan

Saturday, November 7, 2009

uhuhk undang2 poli smkin ketat aaaa

video
video

explorace 2009 (geng daun pisang)



hehek cuti bru2 nie aku n geng aku main explorace kt ptss .. owh agak pnat jgak aa .. sbb lari sana sni ... uhuhk tp ia mmbuah hsil sbb dpt nmber 3 .. so jd aa ... heek best jgak aa dpt join bnda nie cz brfaedah time cuti2 hujung minggu hehek .. soo jgn jeles nyaa ngan hadiah kmi eheh

Thursday, November 5, 2009

huhuhk ada brita sedih ckit aaa

au nk bg taw aa
mmber kmpung aku mingal bru2 nie
soo aku hrap pda spa yg bca blog aku nie tlg sedakah kn al fatihah pda kwan aku 2
uuhk
aku hrap arwah dicucuri rhamat n ditmpatkan dlm org2 beriman .. amin

Saturday, October 24, 2009

untuk mu !!!!!!!!!!!!!!!

Dengan nama Allah,
Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang...
Ya Allah...Seandainya telah Engkau catatkan,
Dia milikku tercipta buatku,
Satukanlah hatinya dengan hatiku,
Titipkanlah kebahagian antara kami,
Agar kemesraan itu abadi,

Ya Allah...Ya Tuhanku Yang Maha Mengasihi,
Seiringkanlah kami melayari hidup ini,
Ketepian yang sejahtera dan abadi,
Maka jodohkanlah kami.

Tetapi Ya Allah...
Seandainya telah Engkau takdirkan,
dia bukan miliku,
bawalah dia jauh dari pandanganku,
luputkanlah dia dari ingatanku,
Dan periharalah aku dari kekecewaan

Ya Allah Ya Tuhanku yang Maha Mengerti,
Berikanlah aku kekuatan,
Menolak bayangannya jauh ke dada langit,
Hilang bersama senja yang merah,
Agar ku senantiasa tenang,
Walaupun tanpa bersama dengannya...

Ya Allah yang tercinta,
Pasrahkanlah aku dengan takdirMu,
Sesungguhnya apa yang telah Engkau takdirkan,
Adalah yang terbaik untukku,
Sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui segalanya....

Friday, October 23, 2009

best nyaa .. det loan dah msuk

hehek syok gila aaa
ahhak
nk wt paa nya ngan det loan ??
hahak bg idea
heek
aku nk byk blik det bapak aku hehek
pas 2
nk simpan det untuk bli brang kperluan untuk study ehe
hahak

huhuk
nk tulis pa lg yaa hehek
aku rsa stakat nie jaa kot aku leh tulis blog ari nie
bye
wasalam

uhuhk x leh tido aa

uhuk x taw aa psai pa mlm nie aku x leh tido
uhuhk mngkin byk msalah kot ehhek
uhuk
salah 1 msalah nya .
kamsis aku x dilanda msalah x da air huhuk
semak tol ....

uhuhk esk da klas plak huhuk
time nie x tido lg
mati aa
mintak2 arr jgn tido dlm klas sdah huhu'
.....
cm na yaa nk tido
msalah byk tol 2
10syen
help me!!!!!!!

Monday, October 19, 2009

gbr geng daun pisang




>>>> dari kiri izzul ,aril,choken,faiz... aku(hazmi),acap,hafiz,
>>>>yg dk bwah 2.... mat ,syahir
photographer by bal

team goreng pisang 2009

video

uhuhk ..nie video team futsal antara geng goreng pisang lwn ngan geng guna uhuk ... harp mff aa gbr kabur cikit heehk ... ..

Sunday, October 18, 2009

bye are low stuck uhuhuk

uhuh sdih arr ari nie nk blik dah ptss huhuhk .... tp x paaa lpas nie blh blik lg ... lehn jmpa tompok ehhek .....uhuk klu blik ja ptss ... kepala jd semak ngan assigment... test .. n mcm2 lg huhk .. x pa dugaan dunia uhuk ... ok stakat nie jaa kot sy blh 2lis untuk ari nie hehek bye

Saturday, October 17, 2009

huhuk aku dpt anak buah hahak ...




ehehk ini baby abg aku huhk nma dya muhamad faruq bin muhamad hafiz
hehek comey x

huhuhk busan

malam yg busan dk kt umh huhuk ... x taw nk p mna uhuhk
klu dk ptss time nie leh aa main game or lepak2 ngan mmber blik huhuk

hoohk klu rjn tgok aaa

http.//www.tagged.com/tok_arab91
http.//www.friendster.com/kal771
www.myspace.com/miedayah_91

tq 4 adik shaz

ohohk tq adik shaz cz sudi edit aku punya blog huhuk .....
uhuhk x taw aa nk tulis apa .... tlg bg idea ahak

Friday, October 9, 2009

.hey3.

assalamualaikum ! hey3..i`m new here ! :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com