pengikut setia

Tuesday, July 26, 2011

presentation latihan industri

assalamuailkum
 hari ini hazmi nak kongsi satu video dengan hampa semua tetapi bukan video bukan2 ok ..  berbalik kepada tajuk diatas selepas hazmi menghantar final repot AMD hazmi ditugaskan untuk membuat satu slide show kepada lect  .. dalam slide show ini hazmi kena membuat sinopsis mengenai final repot .. memang pening kepala lah sebab dah lama x guna power point nie dan dah lupa cara2 guna dia .. so kena belajar balik ark ...


hasilnya
....................................................................................................
...............................................................................................
..........................................................................................
......................................................................................
..................................................................................
..............................................................................
.......................................................................
...........................................................
......................................................
................................................
............................................
...................................
...............................
......................
..................
............
........
...
..
.


video


ok selepas siap semua ini hazmi kena bentangkan kepada lect yang bernama 
En Mohd Nazri B Rejab ..semasa nk bentangkan bnda nie ... hanya tuhan sahaja yang tahu kerana hati dup .. dup....dup........dup.
biasa lah bab2 presention nie lemah skit 
blh tahan juga ark lect nie ... ahhak so hasilnya hazmi dapat keputusan yang baik lah
rasa bangga pon ada kerana buat sendiri...

p/s :kalau nak hasil kerja yang bagus kena lah buat dengan bersungguh2 .....

welcome back to politeknik



sekian lama sudah hazmi meninggalkan dunia blogger ,mungkin hazmi tersangat sibuk sangat dengan latihan industri , short sem  snap pic kawin dan masalah peribadi .. mungkin hampa semua tertunggu2 dengan cerita atau gambar2 terbaru .. ok hari ini hazmi nk kongsi satu cerita ,berbalik kepada tajuk di atas hazmi sudah mendaftar semua ke politeknik tuanku syed sirajuddin. sekembalinya .. hazmi kena hantar final repot atau pun dikenali kertas kerja semasa melakukan latihan industri . cerita mengenai final repot ini ingatkan senang nk buat maklum ark taip ja pon tetapi  bukan 1 muka surat nk kena taip tetapi 80 keatas kena taip .. arhhhh penat . selepas taip itu kena edit plak .. bab yg paling edit lah paling meluat sekali sebab kena buat dengan teliti ... dah laa masa yang tinggal seblum masuk poli hanya 1 minggu . tetapi seblum 2 memang tersangat lah sibuk sampai kan rutin harian dalam masa seminggu 2 tidur siang ... berjaga malam ... .. penatkan ... hahak



ini adalah hasilnya

muka depan final repot latihan industri AMD



..................................................................................................................




nota2 yang ada dalam final repot AMD

sudah2 jangan sangat duk tengok lama2 bukan hampa semua fham pon hahak
aku tunjuk sikit ja 2 .. kalau lah aku tunjuk kesemuanya .. nanti ada orang copy lah , x larat nk tgok lah .. semua ada hahahk ..

p/s kepada sapa yang sedang menjalani latihan industri . buat lah awal2 final repot 2 sbb nanti kalut plak ... hahak




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com