pengikut setia

Monday, January 31, 2011

ICT alor setar menjadi tarikan terbaru kepada pelancong dan orang utara

salam kepada semua ..hari ini kura2 nak berkongsi  1 tempat yang menarik di alor setar yang menjadikan malam2 di alor setar penuh dengan warna warni

jika anda semua tidak percaya..
kenapa ingat di kuala lumpur sahaja ada ICT
alor setar pun ada lah ICT


ini adalah lokasi ICT di alor setar bermula dari sini
sampai ke anak bukti , jalan2 dipenuhi lampu yang bergemelapan
seolah2 berada didalam taman


ini dia ICT dekat alor setar ahha percaya atau tidak
anda semua kena datang sendiri
macam mana menarikkan !!


waktu sekitar pukul 9.00 pm



ramai orang yang tidak kira bangsa agama dan umur
semua datang sini untuk luangkan masa bersama2 kawan .. girlfrnd & boyfrnd dan fmly


antara gambar merapu yang sy dapat


abang2 yang jual lampu dekat ICT

geng2 yang turut serta
tq : nad,linda, shazleen, mufidah




tq pada orang ini kerana ambik gambar mereka


selain dari post ini anda juga boleh klik link ini ...


p/s :kepada geng2 aloq star jum pakat turun
p ICT pada malam minggu ini
kerana aku turut serta

"sory yer kot2 gbr disini tidak cantik
kerana saya tidak suka ambik gambar pada waktu malam"


7 comments:

Abu Luqman said...

say abru amik gambar ni 3 minggu lepas je..apa pun tahniah kerajaan Negeri kedah

NORHIDAYAH said...

wahh! chantekk banget...
kempunan eden mao pegi ke sana....huhu

! .MiE. ! said...

luqman
yer kaa kmo orang kedah jgak kaa


hidayah
awk nk mai sini
haha
blh2 tpy mlm jaa
siang x daa

Cikgu Fikri said...

wah....
ict alor setar ker?
patutlah duk cam dr td..
nak kata ict shah alam, cm lain..
rupanya kat kedah..
huuhhu :)

! .MiE. ! said...

cikgu
haha
taw xpaa ingt kl ja kaa ada ICT
aloq staq pon ada aa

Anonymous said...

persamaan anda dgn saya is xsuka ambl pix at night :)

! .MiE. ! said...

hahah
yer kaa
susah kan ambik gbr wktu mlm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com