pengikut setia

Tuesday, January 18, 2011

hindustan

salam kepada semua pembaca blogger coretan kisah hidupku ,Hari ini aku nak kongsi satu tabiat yang baru dalam hidupku hak3 , Mesti hampa semua pelik kan
 kenapa aku tiba2 sahaja aku gelak..
Ok biar aku cerita dekat hampa semua sejak akhir2 nie kenapa aku tiba-tiba sahaja minat cerita hindustan ,Lain lah hampa semua suka duk layan movie2 korea ,jiwang2 ala cita2 yang duk menyentuh persaan 2 ..bagi geng2 lelaki jangan pula duk layan cerita pelik2 noh .. kalau aku taw siap aa potong sekali lagi hahak (melawak jer noh) .dahulu kan masa aku sekolah rendah, balik sahaja dari sekolah terus ja buka TV lepas 2 apa lagi layan ark cerita hindustan sampai ke petang ..

Ok berbalik kepada tajuk diatas , Kenapa erk aku semakin minat layan movie hindustan nie? Aku pun tidak tahu apa sebabnya mungkin aku nie memang pelik sikit dari orang lain ahhak yang bestnya cerita hindustan nie ada babak2 yang best seperti menari dan cerita nie kadan g sedih ,happy ,bergaduh sebagainya...

Buat masa sekarang aku tengah layan cerita mushje dosti karoge ,mesti hampa semua pernah layankan cerita 2 dlu betul x ? best taw cerita nie lebih2 lagi babak ini

tajuk lagu ini oh my darling i love u
Betul x aku kata best babak ini hahak tapi hampa semua jangan duk lihat kot belah lain pula noh
hahak3 bagi sapa yang lampi boleh ark PM aku noh ...

Mungkin lepas ini nak layan lagi cerita hidustan yang best seperti kaho na pyar rahey ,krish ,doom ,mohabattian  dan sebagainya ..jika hampa semua berminat seperti aku  boleh ark minta tolong aku suruh letakan video2 itu dalam blogger unsang ini .. jika tidak bermintat buat diam jer k

DIBAWAH INI ADALAH GAMBAR HERO & HEROIN HINDUSTAN

shahrukh khan

karisma kapoor

karina kapoor
(amboih comel eih)

rani
(jangan duk usha benda tempat lain noh ...klik picture untuk tumbesaran)

kajol

hrithik roshan
(kenapa erk muka dia semacam dengan shahrukh jer)


salman khan
(ops!!! terlebih sudah tapi body dia mantap kot)

amisha patel
(comel kan tergoda eih)

comel2 & hensem2 kan ahhak3 jangan sampai hampa semua terpikat sudah

P/s :ok lah sampai disini sahaja aku tulis, yer ark nak layan movie hindustan jap...
 tq pada encik google kerana bagi saya curi2 picture 
dan tidak lupa pada orang yang sangup menemani aku layan cerita hidustan
baim & ferol 

................out................

6 comments:

zikeryhassan said...

cite hisdustan last yg aku layan kabhi khusie kabhi gham

kAziShA said...

ahah, jarang jumpa lelaki yg minat hindustan =p

kAziShA said...

hehh, jarang jumpa lelaki yang minat hindustan =p

! .MiE. ! said...

zikeryhassan
hhaa
dekat ko da x cita hindustan yg best2

karisha
hahaak
jarang sbb 2 aa sy ckp
sy nie plik skit
ahhak

iMesra said...

same to me, i like Hindustan movie.

! .MiE. ! said...

hahaahk
blh sempoi2
ada geng2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com