pengikut setia

Saturday, July 17, 2010

sebab kenapa kaum hawa memandu kereta macam sipot




salam agak2 hampa semua la kan kenapa aku letak gambar sipot
ahhha maksudnya hari ini aku nak update blog
kenapa perempuan memandu kereta macam sipot

soal jawap dekat facebook & y.m
tentang kenapa perempuan memandu kereta macam sipot


baca jangan tidak baca !!!


pandangan kaum hawa !!!


ayat yang ini paling sempoi

dah puas hati ker??
xpuas hati mai ar face 2 face dengan aku!!!
sebab aku update blog mengenai tajuk ini
kebanyakan wanita dimalaysia ini( tidak semua)
memandu kereta dengan lambat
yer lah daripada pandangan diats kan 
ada yang mengatakan 
nak control ayu lah.. nak pakai make up lah...nak perbetul tudung & macam lagi
ini semua akan menyebabkan kemalangan kalau tidak fokus betul

gambar diatas hanya hiasan semata-mata

kadang2 yang aku lihatkan lampu trafic light dah hijau 
tetapi nak gerak kereta macam terhegih2 
kot2 la pemadu dibelakang itu ada hal yang mustahak
macam mana nak wt???
kenalah beratur panjang kerana disebabkan 
pemandu mcam sipot


p/s aku update blog bukan untuk mengutuk sesiapa 
tetapi hanya padangan aku semata2
so renung2 kan dan selamat beramal kepada pemandu wanita 

10 comments:

syada said...

i dont like tiz...
(mewakili kaum2 hawa)

kdg2 manusia ni pelik..
bila pmpuan bw kete laju.. kata mcm jantan..
bila pmpuan bw kete pelan.. kata mcm siput..

konklusinya.. setiap manusia ada cr pemanduan mereka sendiri..

pesanan penaja:
berhati2 dijalan raya..ingatlah owg tersayang...

lalalalala *.* hehehehhee

! .MiE. ! said...

syada
amboih smpai cm 2 sekali
ok2 sy cuba bg pndapat shaja
jgn mrh2 yaa

Syada said...

hahahaha.. xmarah pon la.. saje nk mghangatkn suasana mlm.. lalalala..

btw ur opinion ade jugak kebenarannya..

! .MiE. ! said...

syada
hahaahk
ok2 .. syuhada ingt taw
jgn bwak kreta cm sipot nnti org kt belakang mrh2
heheehk
tq2

Syada said...

hahhaha... betol2.. sy pon hangat kalu owg bw slow... ase cam nk hon jek.. tp xde paedah kot hon2 ni.. lalalalala...

pesanan penaja:
sape nk bw slow.. sila dok diseblah kiri.. 2 pon kalu ade 2 lane.. kalu 1 lane.. tekan minyak smpai tercabut tayar wokih..lalalalla

! .MiE. ! said...

syada
hahak
mula2 rsa2 cm 2 jugak tpy x smpai ati
kot2 laa depa gementar
mls nk hon

ayt syuhada sungguh power

shazika said...

adoyaii

asked said...

wanita itu teliti..
sometimes terlampau berhati-hati..
lelaki pun ade je yg bawak kite slow..

daripada bawak kete laju2..
sampai langgar pagar umah..
pastu kne denda ngn ayah..
lebih baik kite bawak slow2 je kan?

haha

sweetsal said...

betui tu syada..takkan nk bawa 120km klu kt jln kampung kan..mesti berhemah masa memandu.ingat nyawa ingat org tersayang..hehe

! .MiE. ! said...

asked
amboih ayt mu cm nk perli sy jaa

sweetal
no komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com