pengikut setia

Saturday, July 10, 2010

my first time


hari ini aku nak cerita dekat hampa semua
mau dengar x?? 
tadi dalam pkul 2.30 pm /10/7/2010
aku bagi taw ayah aku .. aku nak pinjam kereta kejap .. nak keluar pergi jumpa seseorang
lepas itu ayah aku cakap macam nie
"x pyh ark naik kereta .. naik motor sudah laa"
tetapi aku degil.. maklum ark dah lama x bawa kereta
lepas itu aku pon bawa keluar kereta itu slow2 ark 
tiba2 .. aik kenapa kereta ini tidak boleh bergerak haak
then aku pon toleh ke belakang ..
hahaahk tudiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....


aku dah langgar tembok depan rumah aku ??
dalam hati ini duk terbayang wajah ayah aku jaa
aku nak jawap apa niee hahahk!!!!!!!


lihat itu bahagian yang dalam bulatan 2
teruk ?? hhaahk
 tapi yang jadi mangsanya....


tiang ini ark ... huhk
tapi aku pelik ark macam mana aku boleh langgar tiang ini
sebab sebelum ini aku duk bawa keluar kereta x pernah kena pon
huhuk pelik2!!!


ok2... hampa nak tahu x ayah aku cakap apa
"tadi abah ada termimpi mie(aku) langgar tembok"
lepas itu ayah aku membebel kejap
hahak.. at last aku mintak maff ark kat ayah aku & mama  sebab tidak dengar kta(degil nie)
tapy mama aku cakap biasa ja... nasib baik tidak langgar anak orang ... kereta orang lain



habis la kereta mama aku
kecian dekat dia nak pergi pasar kena naik kereta lain la lepas ini

p/s kalau ibu bapa anda tidak bagi bawa kereta 
jangan duk degil .. tapi kalu degil jugak akibatnya jadi macam aku ark
pesanan buat semua

18 comments:

asked said...

oii!!
ang ni passaaiipaa..
aduhai..
alhamdulillah kete tu tak terok sgt..
tapi jenuh gak ue..nk repair..

len kali jgn derhaka sgt..
skali skale takpe~

reality said...

kata2 mak ngn ayah ni berbisa..kalu die suh jgn buat sesuatu tu..pas2 kte degil..buat gk..mgkn nnt ada sesuatu akn berlaku..

! .MiE. ! said...

asked.... taw x paa jenoh aku nk repair
ok pas nie jd budak baik ark

reality
btol2 pas ni klu depa ckp x bg
sy akan dengar kata k

Khai The Kerozer said...

ni msti nk p jmpa someone special niyh....

bdk pompuan uitm kedah i guess....huhuhu.... :P

-fickryhisham- said...



Hakhakhakk~~~

Ganasnyer hang bawak kete...

Seram seriau aku...

Kekekkee... takper, Tak sengaje pon kan?!

Bersyukur arr hang bukan langgar orang...

Aku dulu pernah gaks berdentum ngan orang~~~

Mengamuk beliau~~~

malas nak citer lebeyh2..

Abaikan!




! .MiE. ! said...

khai
hahak
tudiaaaaaaaaaa mrpek suda

fick
hahak x paa pgalaman mgajar kita hahahakj

wannurfazrini said...

tu laa , nasihat ibubapa bkn sia-sia ok . jadikan pengajaran .pasni naik motor , lg senang . hehehe

! .MiE. ! said...

wannurfazrini
hahaahk ok2 sy akan mendengar kta2 awk
ahhak sy dah cemuih ark nk mtr

nuriz said...

biasa le tu baru belaja, pengalaman guru yg baik hehehe

! .MiE. ! said...

nurin
aaak
ayt pedih

kza.musa said...

nasib3.....
tula... ketegaq,,,,
;p

e n y said...

amboi..............
jatuh cinta ngan sapa la tu?????????
keja sume xtentu arah.....ahahaha
pelik ka????al maklum la jiwa tgh kcu....hehehehe
cb tu hancur sume...
men boling pon lupa skill....
bawa keta pon laggaq sana sini....
hebat penangan n panahan perasaan hati n jiwa.....tu lom mata g....nt kena tikaman kawen trus pa???jgn lupa jmput kawan2 nih taw....wakakakakaka
- e n y -

! .MiE. ! said...

aik eny nie ayt dia lg ksaq hahak

MISH LOLIPOP said...

gila hg mie...
xleh bg hg drive la nie..hahha

MISH LOLIPOP said...

gila hg mie...
xleh bg hg drive la nie..hahha

MISH LOLIPOP said...

gila hg mie...
xleh bg hg drive la nie..hahha

! .MiE. ! said...

mish
spa gilaa
ang kaa
klu aku gila dah lama dk tnjung rambutan
hahak
x paa lepas nie aku blajaq wt drif
klu ang nk tumpang aku x bg
cz nnti ang mngis

MISH LOLIPOP said...

hahha..nk drift mai bljaq kt ak la...
tkot hg lak nti nages..hahhah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com