pengikut setia

Saturday, July 17, 2010

number 3

mesti hampa semua tertanya2kan sebab apa aku letak number 3
ahahk kalau nak taw sebabnya
hahak tadi aku pergi main bowling
anjuran JKR (jabatan kerja raya)
boleh tahan jugaklah sebab banyak terer2 main bowling huhuk
lagi pon x pa saingan yang sihatkan
mula2 memang best ark cz pin boleh jatuh semua
sampai ja pusingan ke4  tangan aku macam nak tercabut suda
tapi last membuahkan hasil sebab 
dalam ketegori kumpulan 
kami mendapat number 3
kalau anda tidak percaya tengok picture dekat bawh nie



hahaahak hampa semua jangan jeles yer 
point keseluruhan adalah 1890 ja
(ala menang sebab nasib ja 2)


dalam ketegori perempuan 
member aku yang menang 
 sebab markah individu
dia paling tertinggi

NAMA-NAMA PERMAIN
*MUHAMAD HAZMI 
*MUHAMAD HAFIZ
*NUR SYUHADA

p/s aku nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada spa2 shaja2 yang memberi sokongan dekat aku semalam dan terima kasih jugak kepada pihak anjuran 

2 comments:

Raina said...

maen kat aneka ka?

! .MiE. ! said...

main kt city plaza
aloq staq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com