pengikut setia

Saturday, July 3, 2010

henset murah2


hahak kalau hampa semua tengok logo dekat atas 2 mesti dah taw kan betol x!!! ahahk bagus ark tidak payah aku nak cerita panjang lebar. sekarang ini henset LG telah mengeluarkan produk terbarunya iaitu model  LG Cookie 3GLG Cookie Plus and LG Cookie Fresh aku gerenti ark .. kalau hampa semua tengok pon mesti berkenan punya ark yer ark dia punya fungsi canggih nak mampos ark  boleh dikatakan semuanya lengkap ark 
siap boleh 3G ngan girlfrnd or boyfrnd hampa ark
selain itu yang aku taw .. henset ini mengunakan touch screen phones  ...canggih kot  pas 2 banyak pula warna kegermaran anda ark
kalau nk taw lebih lanjut klik disini .

comey ark !!!!!


kalau bagi aku ark ..henset ini memang cukup lengkap ark
yer ark .. kalau dah beli henset ini tidak payah duk bawa laptop sana sini sebab boleh online facebook ,myspace or apa2 jer ark 
mengunakan henset ini ja.. kan senang ....

p/s dunia tanpa sempadan dengan mengunakan jari sahaja
renung2kan dan selamat beramal 
                        

2 comments:

si para para said...

murah ke ni...macam mahal je....kalau ada duti seratus dua tak mampu lagi ni..tapi hp tu mmg cun..mengalahkan aweks kilang..hehe

! .MiE. ! said...

owh ya kaa
aku cuma promot jaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com