pengikut setia

Wednesday, June 23, 2010

rumah sewa oh rumah sewa


adus!! pening kepala aku memikirkan rumah sewa 
hari itu tuan rumah itu dah janji dengan kami nak bagi sewa rumah dia
last tadi aku call dia "sory bro rumah itu saya dah beri kepada student yang lain"
bengang nak mampos aa tengok aa petang ini nak pergi cari rumah sewa yang lain dengan member2 aku
harap2 ada aa sebab aku dah malas nak duduk asrama dekat poli 2 ...

p/s macam ini lah janji orang melayu 

3 comments:

Nadya said...

huhu...
sbb xbebas nk balik kul bpa la tuh!
:)

! .MiE. ! said...

ahhak
werk
apa yg ang mrpek bru taw

Nadya said...

ha??apa yg aku merepek baru taw??
aku xphm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com