pengikut setia

Monday, June 7, 2010

pesta belon panas di alor setar(jubli emas)

salam ..
kali nie entry aku pasal belon panas .. 
walaupon dah lama cerita nie .. tpy aku tetap nk update jgak psal belon panas nie
sbb aku nk mgabdikan cerita nie kt blog aku
hhehek
setelah sejam lebih aa tunggu kauter tiket itu buka bru lah blh naik belon 2
uhhuk.. org ramai aa yg nak naik belon pnas 2 .. mcm2 situasi time nk beli tiket 2 ada yg mrh2 ,.. x puas ati la
dah la bratur pnjang nk beli tiket 2 uhuhk
akhir nya dpt jugak tiket belon pnas
hahak nie laa tiket aku tggu kt sejam hahak
tgok 2 dah berpeluh hahak (kcian)
hahak tgok org byk x ... smpai budak cina 2 naik cemuih
hahaak
 belon 2 org awam x leh naik hrp mff
hahakk
aii cik abg x tkot mati kerr
tgok 2 mcm2 bentuk belon yg ada hahak ..
klu aku naik msti x da darah dah
hahak
hahak depa dah psang aa belon panas 2 
hehek
jgn cuba di rumah plak
hahahahk
tinggi nyaa  agak2 dlm 15 kaki aa hahak
(x tkot ka)
hahak nmpak nyaa aku n mmber aku dah naik belon pnas
tpy mmag pnas pon sbb api 2 dk atas kepala jaa
hahak
pose dlu hehek
werk
hahahak
last pose hehekk
cumel2 x prmndangan kt situ
hehek

p/s ok aa takat nie jaa aku update hehek .. dan x lupa jgak kepda mmber2 aku (wan Ptss)
cz sudi bg pinjam dlsr nikon hehehk

2 comments:

kza.musa said...

waah... mmg syOkk.. msa royal hot air ballon tu,,,, tp x da pluang nak naik or amek pix.......
sbb bz pnda umah sewa,,,
:D

! .MiE. ! said...

best laa sgt
gayat kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com