pengikut setia

Monday, February 7, 2011

repot oh repot


salam. malam ini aku nak kongsi 1 cerita yang menarik dekat hampa semua
tetapi dengan syarat hampa semua jangan ikot jejak langkah aku nie
sebab suka buat kerja last2 minit. Berkenaan gambar di atas
menunjukan hamba allah mana ntah yang fokus menulis buku repot latihan industri

Hampa nak taw tak aku kena tulis repot ini berkenaan dengan practical training di  AMD jika nak tahu kisah klik sini ok
macam mana faham ka x??

Dah la tulis buku repot ini macam budak sekolah kena tulis pakai pen 
geram gila tetapi benda ini wajib bagi budak yang sedang menjalani latihan industri kalau x tulis maknanya kena ulang sem ark
mau ka ahahk???

tempat untuk tulis buku repot ..
tempat ini sangat sesuai kerana sunyi sepi 
tetapi ada jugak makluk duk kcau aku nk tulis repot nie

yang nie lah menjaga aku daripada kena gigitan nyamuk
maklum ark aku kan duk kampung ja .Bukan cam hampa

barang keperluan untuk menulis repot

peralatan yang sering menemani aku di waktu susah dan senang


yang nie paling penting
(ayt di atas )
NOTA :
PASTIKAN PENYELIA MENYEMAK DAN MENANDATANGANI 
BUKU INI PADA SETIAP DUA MINGGU 

tetapi lain pula dengan aku
baru nak mula buat ...

Nie pon update blog kerana boring duk tulis buku repot .. mana tidak boringnya
banyak sangat nak kena buat .. haak
tetapi update blog ,facebook  boleh pula 
isk3 penyakit on9 sungguh kura2 nie

p/s kepada budak2 ipta @ ipts diluar sana jangan tiru gaya seperti saya.
aku harap repot ini siap dalam minggu ini jugak
amin.. bagi lah semangat dekat aku untuk tulis buku repot 


4 comments:

aku , dia & cinta... said...

hahak..oo..bawu kalut nooo....

! .MiE. ! said...

ala
relek aa hanim

Anonymous said...

xpayah wat la report tuh....

balecan said...

repick jela...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com