pengikut setia

Sunday, May 8, 2011

selamat hari ibu buat mak yang tercinta

"Selamat hari ibu "ucapan aku dengan penuh iklas ,aku rasa ucapan itu terlalu bermakna buat insan yang bergelar mama & mak  didalam dunia ini ,dan aku pon mengambil kesempatan ini untuk mengucap kepada mak aku yang tercinta ,bagi aku ini sahaja  dapat membalas jasa baik mak aku  yang selama ini membesarkan aku dengan penuh kasih sayang dan melayan karenah pelik aku ini..

Sebenarnya aku bukan ingat pun hari ibu ,cuma terdetik hati aku buka fb & blog 
tiba2 rmai pula yang dk post wall masing2 mengenai hari ibu.So tanpa berfikir panjang aku pon bergegas pulang ke rumah (aloq staq) maklum ark time 2 aku dk kt poli (perlis ) 

jom kita  lihat gambar  insan tercinta aku


kek yang aku beli untuk mak aku 


"selamat hari ibu semoga sihat2 selalu"


info : yang bertudung kuning itu nenek aku & berbaju hijau itu my mum


tanggan seorang ibu memotong kek untuk anaknya

gambar ini diambik oleh tripod 
maaf kalau tidak cantik
tetapi bermaknya bagi aku


abah & mak


p/s :selamat hari ibu kepada insan yang bergelar ibu didunia ini.

"kalau kluaq dating dengan bf @gf sanggup keluar duit bratus2 ringgit
apa salahnya dihari ibu ini kita keluarkan duit untuk membeli kek ,hadiah dan sebagainya untuk ibu2 kita @ sekadar mengucapkan selamat hari ibu kepada orang yang melahirkan kita ,itu adalah amat bermaknya buat insan tercinta ,ucaplah sebelum terlambat"

untuk mak sy : selamat hari ibu kepada hj balqis bt hussain  ,semoga sihat2 selalu dan terima kasih kerana melahirkan sy

12 comments:

zairiiskandar said...

bestnye..so hargailah saat-saat manis seperti ini k..jaga dan hormati ibu bapa..http://caricarimoncacos.blogspot.com/2011/05/selamat-hari-ibu-al-fatihah.html

ika puk puk said...

nk gak kek tu :)
huhuhu

! .MiE. ! said...

zairiiskandar
best2 sgt2
smpai mak aku kluaq kan aiq mata
tpy xdan nk snap
huhuk

tq

ika
blh2 dlm perut ja

cik niena said...

hope salalu wat yarhh..anak yg solehah nie...huhu...epy mother day kpd smua yg bergelar ibu...

cik niena said...

huisshhh..nie la bawu ank solehah...teruskan dgn apa yg anda lakukan...kih3..
hehe....hurmmm..btw..hepy mother day kd yg bgelar ibu...

! .MiE. ! said...

cik niena
tq2
hehehe

ain revival said...

waaaaaaaaaaa......
sweeetnya....
x abes exam ag..x sempat nak celebrate mothers day on time...

tp lwat ckit pn tape kn...

hepi mothers day...:)

! .MiE. ! said...

x pa jji ucp pon sudah

ahmad said...

selamat hari ibu

NORHIDAYAH said...

selamat hari ibu jugak kt ur mom...hihihi


jom3.. join contest ni. http://920norhidayah423contest.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

aku , dia & cinta... said...

uhk2...cedeyh biler tngk pic nenek tu...teringat kat moyang hanym...tp dy da xde...so..sygila n hargai la dowang sebelum terlambat.....

! .MiE. ! said...

dayah
hehe sy bkan ibu aa

hanim
ok2 mie cuba untuk mngembirakan nenek mie n mak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com